Bokprojekt

Påsken tillbringade jag i en gammal gymnastiksal där vi hade utställning av foton och keramik. Det är alltid trevligt att se sina alster på vägg och få respons på dem, men det blev lite långsamt där i gymnastiksalen allt efter att påskhelgen gick. De flesta åker på konstrunda på långfredagen och då var det full fart hela dagen, men sedan kom det färre och färre besökare till vår utställning. Därför kändes det rätt skönt att vädret inte var toppen, då hade längtan ut sannolikt blivit för stor.

Sedan påsk har jag varit tjänstledig från mitt arbete, något jag skall vara i totalt två veckor. Det är så lätt att tiden bara går och att man aldrig riktigt tar tag i de där idéerna man går och bär på, så nu gjorde jag slag i saken och tog ledigt för att jobba med ett bokprojekt som jag gått och funderat på sedan jag läste miljövetenskap på högskolan för ett par år sedan. Jag har kommit igång finfint och sitter nu och läser in mig flitigt på bland annat Klagshamns historia och den speciella trädmiljö som finns på kyrkogårdar. Jag är alldeles uppslukad av detta nu, och även om jag vet att jag inte kommer att bli klar med min bok under dessa två veckor så tror jag att jag kommer att ha gett tillräckligt med fart och styrkraft åt projektet för att jag skall känna mig motiverad att arbeta med det vid sidan av jobbet framöver.

Så särskilt mycket fotografering har det inte blivit tid till så jag bjuder på en blåsippa ur arkivet. Jag missade dem tyvärr i år.

Annonser

4 Comments on “Bokprojekt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: